2 Kasım 2015 Pazartesi

Bioderma - Biobonus +


Herkese merhabalar,

Bugün Bioderma’nın değişen Biobonus sistemini anlatmak istiyorum. Klasik kampanya devam ediyor. Yani 10 puan biriktiriyorsunuz (genelde 5 adet ürün ediyor) ve karşılığında 2 puanlık bir ürünü ücretsiz olarak eczanelerden alabiliyorsunuz. Bioderma’nın 2 puanlık olmayan bir ürününe henüz rastlamadım. Kremler, makyaj temizleme suları vs. hep 2 puan oluyor. Bilenler de yorum olarak yazarlarsa sevinirim, öğrenmiş oluruz :)

Neyse efendim, daha önceleri eczaneler size bir kart veriyordu, ürün kutularının arkalarındaki kodları söküp bu karta yapıştırıyordunuz ve bu şekilde eczaneye gidiyordunuz. Şimdi ise sistem tamamen online işliyor. 


www.biobonus.com üye olma ekranı

  • Her üründen çıkan kodu aşağıda gördüğünüz "Kupon Kodu" yazan kısıma girip "uygula" diyoruz ve böylece online kartımıza işliyoruz. 


Kupon kodlarının girileceği alan
Online puan kartı

  • Bu kodlar hesabımızda kalıyor ve 10 puana eriştiğimizde sistem bize 8 haneli bir kod veriyor. Bu kodu dilerseniz kısa mesaj olarak telefonunuza isteyebilirsiniz.

Hediye ürün kodu

  • Daha sonra bu kod ile birlikte Bioderma bayisi olan eczanelere gidiyoruz ve 2 puanlık istediğimiz bir ürünü ücretsiz olarak alıyoruz. Bioderma bayisi olan eczanelerin listesine buradan ulaşabilirsiniz. Unutmadan söyleyeyim hediye verdikleri ürünün puanını alıyorlar maalesef. 

Ben biriktirdiğim puanlarla ne zamandır merak ettiğim Bioderma Sensibio eye contour gel aldım. Yeterince denedikten sonra sizlerle yorumlarımı paylaşacağım.


Herhangi bir şey ile ilgili bir sorunuz olursa yorum bırakabilirsiniz. Blogumu ziyaret eden, yazılarımı okuyan, yorum bırakan herkese sonsuz teşekkürler…


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder